Programi

Sam’ Zdravje

Sam’ zdravje je vadbeni program, ki smo ga sestavili tudi za starejšo populacijo, ljudi z zdravstvenimi težavami in vse tiste, ki dneve večinoma preživijo v sedečem položaju. Tradicionalna gibanja smo združili s funkcionalnimi gibi, ki vam pomagajo zgraditi moč, vzdržljivost in gibljivost. S poudarkom na pravilni tehniki in kontroliranim izvajanju vaj ciljamo na določene mišične skupine. Ne glede na to, ali želite izboljšati svojo uspešnost v določenem športu ali samo želite ohranjati zdravje vsakdanjem življenju, vam lahko Sam’ zdravje pomaga doseči vaše cilje.

Crossfit

Iščete zahtevno in dinamično vadbo, ki vas bo pripeljala do vaših meja? Ta visoko intenzivni vadbeni program združuje elemente dvigovanja uteži, gimnastike in kondicije, da vam pomaga povečati moč, vzdržljivost in splošno kondicijo. Ne glede na to, ali ste izkušen športnik ali šele začenjate, lahko vadbo prilagodite vašim individualnim potrebam in ciljem. S poudarkom na funkcionalnih gibih, ki se prenašajo v dejavnosti v resničnem življenju, je Funkcionalna vadba popolna izbira za vse, ki želijo priti v formo in takšni tudi ostati.

Moč / Power lifting

Če želite zgraditi moč, potem je dvigovanje uteži prava pot. Ta fitnes program je namenjen dvigovanju uteži, da gradi mišice in izboljša splošno telesno pripravljenost. S poudarkom na več sklepnih vajah, kot so počepi, mrtvi dvigi, potisk s prsi in olimpijsko dviganje uteži, vam vadba pomaga zgraditi funkcionalno moč, ki se prenese v dejavnosti v življenju. Ne glede na to, ali ste tekmovalni športnik ali samo želite priti v najboljšo formo svojega življenja, vam lahko dvigovanje moči/uteži pomaga doseči vaše cilje. Če se osredotočite na pravilno tehniko, ne boste le povečali moči, ampak tudi izboljšali svojo splošno telesno pripravljenost in dobro počutje.

Osebni trening

Ponujamo osebno trenerstva za vse, ki si želijo bolj zdravega, aktivnejšega in sproščenega življenja. Naši strokovno usposobljeni trenerji bodo z vami delili svoje znanje in izkušnje, ter vas motivirali, da z nami dosežete svoje telovadne cilje.

Osebno trenerstvo je vaš ključ do uspeha pri doseganju telesne pripravljenosti, zmanjševanju fizičnih težav in izgubi telesne teže. Naši osebni trenerji bodo sestavili vam prilagojen program vadbe, ki bo usklajen z vašimi cilji in omejitvami. Skupaj boste redno evalvirali vaš napredek in se osredotočili na vaše specifične cilje, da se boste lahko hitreje približali vašemu idealnemu jazu.

Imaš vprašanje?

Ime *
Fill out this field
Email *
Vnesite veljaven e-naslov.
Telefon *
Fill out this field
Sporočilo
*Povprašaj nas po brezplačnem probmen treningu!
Fill out this field
24 + 6 = ?
Enter the equation result to proceed